Mad ud af huset fra kompetent firma

Skal du afholde en fest i nærmeste fremtid? Hvorfor så ikke bestille mad ud af huset her hos os. Vi er et professionelt cateringfirma, der tilbyder smagfulde retter fra det nordiske samt franske køkken. Vi tilbyder billig levering af mad hos kunder i og omkring Rønde, Århus og Djursland.

Vi er en moderne cateringvirksomhed, som har mange års erfaring med at levere mad ud af huset til både store og små arrangementer. Vores varemærke er velsmagende og velkomponerede retter, der skabes af årstidens bedste råvarer. Du er naturligvis selv med til at sammensætte en diner transportable menu, som passer til din fest.

Få en gastronomisk oplevelse ved mad ud af huset

Vores team består af dygtige kokke, som til enhver lejlighed kan skabe gastronomiske oplevelser ud over det sædvanlige. Når vi leverer takeaway, sørger vi for at pakke maden, så de varme retter holder sig varme, mens de kolde omvendt holder sig kolde. Når du bestiller mad ud af huset her hos os, så er det altså klar til at sætte på bordet, når det bliver leveret.

​​

Udover udbringning af mad efter dine ønsker, står vi også gerne for drikkevarer. Derudover kan vi også stå for levering af service, borde, stole og pavilloner. Har du brug for serveringspersonale, kan vi desuden hjælpe med dette. Vi har altså alt, hvad der skal til for at sikre dig en god fest.

Kontakt os for flere informationer

Vil du have mere tid til dine gæster, så bestil mad her hos os. Vi garanterer smagsfulde og spændende retter af friske råvarer lige efter din smag. Vil du høre mere om, hvad vi kan tilbyde af mad ud af huset, så kontakt os med det samme.

Vi kan kontaktes på telefon: 22 20 88 58 eller på mail: kontakt@rondecuisine.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt med flere informationer.

Anders Andersen​

"Super lækker mad. Har spist der mange gange og brugt dem som catering til min søns konfirmation.. God mad til tiden og altid venligt personale. Kan KUN anbefales"

Sofie Jørgensen

"Simpelthen sådan en dejlig aften. Vi var en flok piger som havde bestilt bord, og bad alle om forskellig mad. Men lige meget hvor besværlige vi var, så klarede de den bare!"

Information

Firmainfo​

Nordisk Køkken

 

Adresseinfo​

                                           Aarhus 8000

Kontaktinfo​